Redbull Dodgeball: zuřivé zápolení ve vybíjené pokračuje!

Redbull Dodgeball: zuřivé zápolení ve vybíjené pokračuje!

Začal listopad a neúprosný nátlak natěšených dodgeballistů na naši ústřednu nepolevuje! Tři týdny balónových bojů za sebou nechaly víc než patnáct stovek vybitých hráčů (=aktivních účastníků!), 230 zúčastněných týmů a blíže neurčený počet vypitých plechovek Red Bullu.

Mistři ve vybíjené vybojovali za poslední dva týdny napříč bývalým Československem postup do Brna z celkem patnácti univerzitních měst. Nejvášnivější vybíjenkáři podle všeho žijí v Hradci: neuvěřitelných 37 týmů dychtivých dodgeballistů si tu vyžádalo speciální opatření v podobě dvou paralelních hřišť.

Finalisté

Nejlépe se dařilo mančaftům s obuvnickými názvy, ty postoupily z republiky hned dva: Neposlušné a Splašené tenisky. Sportovci-stylaři a jejich glamorózní garderóby zazářili i ve Freshlabels Fashion Battle: V zemích Koruny české byl na bitevním poli k vidění statný prasečář i jeho rozverní čuníci, žáčci-záškoláčci Obecné školy, módní mafiáni, parta potapěčů i okvádrovaní kravaťáci.

Foto: Studenta

Na Slovensku jim zdatně konkurovali košičtí Ejkári, kteří vyměnili led za parkety a nastoupili v plné hokejové výstroji. Prostor herního pole mezi zápasy okořenilo například vystoupení mistrů světa ve footbagu, světelná show nebo BMX flatland exhibice Matyáše Tůčka.

Připojte se i vy!

Tento týden jdou kvalifikační kola do finiše, zbývají už jen Plzeň a jižní Čechy. Patnáctku finalistů už v pondělí doplnili ti nejlepší balónoví borci z Budějovic a v úterý se finálová sestava rozšíří o první partičku z pivní metropole. Klidně to můžete být i vy! Stačí dát dohromady dodgeballový dream team, vybrat ten nej vybíjenkářský vohoz a zaregistrovat se na netu.

Čeká vás čest a sláva! Určitě vás budou motivovat skutečně lákavé ceny od Botasu a Freshlabels. Ty si domů z brněnské Flédy už 23.11. odnesou vítězové velkého československého finále!

Bližší informace, reportáže z jednotlivých zastávek a fotogalerii najdete na www.redbull.cz/dodgeball

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější