Rozlučte se s létem stylově v rytmu divoké balkánské hudby

Rozlučte se s létem stylově v rytmu divoké balkánské hudby

Ať chcete, nebo ne, léto už bohužel pomalu končí. Proto nepromeškejte poslední šanci zatančit si na divokém večírku v balkánském stylu. Letošní poslední Balkan Bashavel rozhoupe Loď Tajemství na pražské náplavce už tento pátek od 20 hodin.

Bashavelit se tentokrát bude na hladině Vltavy. Do divokého Balkánu, cikánské muziky, kolumbijského cumbie a reggae z Karibiku se ponoříte na Lodi Tajemství bratří Formanů, která kotví na Náplavce na Výtoni u železničního mostu.

Foto: Studenta

Temperamentem prosáklý večírek rozjede u DJského pultu na moři i na souši známé duo MALALATA. Vystřídá je šest neméně divokých chlapíků z The Love Songs Orchestra, kteří pojímají Balkán po svém, nahodí například známé melodie z filmů Emira Kusturici.

Oblíbený dress code slovenských MALALATA je pruhované námořnické tričko, které se na tuto akci hodí lépe než na kteroukoli jinou. Takže prohledejte šatníky, ať naladíme pravou námořnickou atmosféru!

Ještě váháte? Na stylové lodi vám naservírují nejen božskou muziku, ale i jídlo. Pochutnáte si na balkánských specialitách, které můžete zapít osvěžující domácí limonádou nebo po námořnicku rumem. Kapacita je z důvodů bezpečnosti omezena na pouhých 250 míst, tak nepromarněte nejdivočejší party léta a rezervujte vstupenky co nejdřív. Vyplouvá se v 22 hodin!

Foto: Studenta

Na co nezapomenout

KDY: 29. srpna od 20 hodin, ve 22 hodin odplouváme (vyzvednutí rezervace do 21 hodin)

KDE: Loď Tajemství, Rašínovo nábřeží (Náplavka na Výtoni, u Železničního mostu)

rezervace vstupenek

událost na FB

Text: Káťa Tkačenko

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější