Sex, peníze a média: Jaká je naše generace?

Sex, peníze a média: Jaká je naše generace?

Tenhle rok jsme pro vás zase připravili ve spolupráci s Vyplňto.cz velký studentský průzkum, který trochu poodhalí, jací jsme. Loňský průzkum dokázal starší generaci, že myslíme na svou budoucnost. Máme představu o tom, kolik chceme vydělávat a jak se bude naše kariéra vyvíjet. 

Tentokrát jsme se to rozhodli vzít z jiné stránky. Rodiče a prarodiče nám říkají, že se vůbec nezajímáme o to, co se děje ve světě. „Pořád jen civíš do té obrazovky,“ je jejich typická výtka. Pojďme jim ukázat, že do té obrazovky necivíme jen tak, ale vybíráme si zprávy, které nás zajímají. A taky třeba, že i noviny ještě občas vezmeme do ruky.

Druhá věc jsou peníze. Prý nás musí živit, protože sami utrácíme za blbosti. Z našeho posledního průzkumu vyplynulo, že je to přesně naopak: hodně z nás už s rodiči nežije a utrácíme celkem zodpovědně. Změnilo se něco po roce?

Nakonec trochu odlehčenější, ale zároveň věčné téma – vztahy. Jsme promiskuitní individualisté a do vážných vztahů se nehrneme, nebo přece jen potřebujeme ke štěstí svou druhou polovičku?

Zapojte se do průzkumu Studenty a zjistěte, jak to vlastně je!

Dotazník vám nezabere ani deset minut a je naprosto anonymní. Výsledky se dozvíte už brzy na našem webu a v jednom z dalších čísel Studenty. Dotazník najdete ZDE.

Text: Jekatěrina Tkačenko

Foto: jerik0ne

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější