SKANDÁL: Videostriptýz z UTB byl podvod! Zaplatila si ho univerzita.

SKANDÁL: Videostriptýz z UTB byl podvod! Zaplatila si ho univerzita.

Rádoby skandální video koluje českým internetem a hlavně Facebookem od včerejšího dne. Zpočátku nevinná prezentace studenta Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně na téma dějiny moderního umění se po chvíli zvrhne v takřka vše odhalující striptýz jedné ze studentek. Nyní však vyplynulo na povrch, že video je pouze snahou školy se trochu zviditelnit.

Magazínu Reflex to dnes řekla Klára Sodomková z kolektivu autorů. S nápadem natočení videa, které by se samo šířilo po internetu, přišla škola. Následný konkurz vyhrál nápad studentů ze skupiny Krutart, kteří navrhli natočení "striptýzového" videa.

Spoluautorka videa Reflexu také řekla, že autoři chtěli ukázat, jak umí být kreativní. O tom by se ale dalo polemizovat, skutečnost, že „sex prodává“, není žádný převratný objev. Komparz na natočení videa se sháněl o prázdninách a dotyční diváci dokonce dostali stovku za to, že se na podívanou dostavili. Letní brigáda jako řemen. Co si o celé akci myslíte vy?

Informace, jestli autoři za video dostali zaplacené, zatím není známa. Marketingové oddělení UTB na otázky Reflexu nereaguje. Asi si nechtějí kazit radost z toho, jak pěkně se jim video po internetu šíří.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější