Skvělé lyžování na dosah ruky
poweredbyexperts

Skvělé lyžování na dosah ruky

Chystáš se vyrazit na hory a chceš bydlet co nejblíže sjezdovce? Jak by se ti tedy líbilo ubytování přímo pod ní? Našli jsme pro tebe ideální místo! 

Provozovatel krkonošského skiareálu Herlíkovice u Vrchlabí letos rozšířil a zkvalitnil nabízené služby a lyžaři se mají opravdu na co těšit.

Ve vyhledávaném lyžařském středisku s 12 km upravených sjezdovek a sedačkovými lanovkami byl opět uveden do provozu hotel a turistická ubytovna v areálu Eden. V těchto ubytovacích zařízeních se nemusíš bát, že budeš zbytečné ztrácet čas cestou na sjezdovku a zase zpátky. Areál Eden má totiž ideální polohu a nachází se přímo pod svahy! To chceš!

Kromě skvělé polohy nabízí hotel a ubytovna Eden také výhodné pobytové balíčky, díky kterým strávíš na horách opravdu příjemné chvíle a odpočineš si tak od všech školních a pracovních povinností. Lyžařský balíček obsahuje ubytování se snídaní a skipas. Hotel Eden ještě nabízí možnost zakoupení regeneračního balíčku, ve kterém najdeš kromě ubytování a skipasu také masáž. Relaxační, lávová nebo čokoládová masáž uvolní tvé tělo a dopřeje mu zasloužený oddech. Nebo můžeš vyrazit za zábavou do klasického baru…

Více informací najdeš na internetových stránkách www.snowhill.cz nebo www.eden-herlikovice.cz.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější