Sladili jsme módu s hudbou

Sladili jsme módu s hudbou

Podzimní / zimní móda má velké kouzlo a nejvíc jí to sluší v hudebním klubu - o tom se mohli přesvědčit návštěvníci večírku H&M Loves Music. Na konci listopadu hrály v Roxy nejen kapely, ale i barvy, střihy a inspirativní stylingy. Overtone už podruhé ukázal, že je nejkrásněji oblečeným festivalem v Čechách. 

Indie popová dvojka z New Yorku MS MR vystupovala s doprovodnými muzikanty a svoji hudbou i blýskavými kostýmy rozzářila Roxy nejvíc. Detroitský sympaťák GRiZ vzal posluchače na parádní jízdu napříč žánry a zvládal hrát vedle ovládání počítače a elektronických krabiček ještě na saxofon. Příjemnou show v první půlce večera  předvedli britská písničkářka Kyla La Grande a její dva bubeníci a brněnští kluci  Ghost of You.

Na akci H&M Loves Music je ale hvězdou každý – účinkující, návštěvníci, muzikanti i fanoušci hudby a módy. A ti všichni se také v roli hvězd mohli nechat vyfotit ve speciálním H&M Loves Music koutku a vyjádřit tak, jak to s hudbou a módou vlastně mají.

„Zábavný večer, během kterého jsem potkala spoustu kamarádů z hudební branže i neznámých, skvěle oblečených lidí. Jestli je něco můj oblíbený svět, tak je to přesně tenhle,“ řekla nám na konci večírku zpěvačka Žofie Dařbujánová z kapely Mydy Rabycad, která se  byla, stejně jako řada dalších muzikantů, na podzimním Overtonu podívat „jen tak“.

Pro více informací sledujte www.goout.cz/hmlovesmusic.

Nashle v příštím roce!

#hmlovesovertone

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější