SOUTĚŽ: Vyzkoušej si roli poradce a reprezentuj KPMG v Dubaji
poweredbyexperts

SOUTĚŽ: Vyzkoušej si roli poradce a reprezentuj KPMG v Dubaji

Máš dobré analytické myšlení, prezentační schopnosti, znalosti angličtiny a baví tě řešit případové studie? Vyzkoušej si profesi poradce, který nabízí řešení reálného obchodního problému porotě odborníků společnosti KPMG Česká republika. Přihlas se do soutěže KPMG International Case Competition.  

KPMG International Case Competition patří k největším a nejuznávanějším studentským soutěžím v řešení případových studií.  Každý rok se jí účastní přes 6 000 studentů z více než 440 univerzit z celého světa. Ověř si i ty své znalosti a schopnosti se svými vrstevníky. Sestav čtyřčlenný tým studentů nejlépe čtvrtého či pátého ročníku vysoké školy a přihlaste se na webu www.pribehzacina.cz. Přidej si zajímavou položku do svého životopisu. Získej nové kontakty a třeba i přátele ze všech koutů světa. Zaregistruj svůj tým nejpozději do 18. ledna 2015.

Foto: Studenta

Jak soutěž probíhá?

KPMG International Case Competition je rozdělena do několika soutěžních kol. Z předkol v Praze a Brně postoupí do národního finále 12 týmů. Ty budou proti sobě soutěžit v Praze 12. února. Do užšího finále vybere šestičlenná porota odborníků KPMG tři týmy, které se utkají o celkové prvenství. Vítězný tým pak odletí reprezentovat společnost KPMG Česká republika na mezinárodním finále do Dubaje, kde se může těšit na plně hrazený pobyt, atraktivní program a třeba i výlet na nejvyšší budovu světa.

Chceš nahlédnout do zákulisí soutěže a poznat ji trochu více? Podívej se na video z loňského ročníku!

A jak hodnotí účast v soutěži KPMG International Case Competition vítězný tým loňského národního kola z Vysoké školy ekonomické?

„Účast v soutěži KPMG International Case Competition nám přinesla nové přátele z celého světa, hromadu zkušeností a velmi cennou zpětnou vazbu od porotců KPMG. Pozitivně nás překvapila přátelská atmosféra mezi soutěžícími i porotci a důraz kladený na networking.“

Foto: Studenta

Zaujala tě tato soutěž? Tak se registruj, soutěž a zvítěz v národním kole. Letenky do Dubaje mohou být tvoje.

Termíny

KPMG International Case Competition

Registrace: do 18. ledna 2015

Výběr soutěžních týmů: 3. února 2015 v Brně a 4. února 2015 v Praze

Národní kolo: 12. února 2015 v Praze

Mezinárodní kolo v Dubaji: 13. – 16. dubna 2015

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější