Studenta radí: Jak si užít kalbu a jak přežít ráno

Studenta radí: Jak si užít kalbu a jak přežít ráno

Ne každá party se od začátku vyvíjí slibně a téměř žádná nekončí bez alespoň lehké kocoviny. Ovšem i zdánlivě fádní akce se může pořádně rozjet a stejně tak kocovina nemusí znamenat celodenní knockout. Tady jsou rady naší protřelé redakce. Tímto článek uzavíráme naše velké téma studenstských party:1. Co udělat pro to, aby byla kalba povedená, nebo nějak mimořádná?2. Jak se zbavit kocoviny?
Foto: Studenta

Míša Raková, redaktorka Studenty

1. Máme vždy v zásobě dostatek společenských her a videoher. Doporučuju hrát Česko - otázky a odpovědi a za každou špatnou odpověď si dát panáka, hra je pak zajímavější.

2. Po probuzení si dám čaj s medem a dva ibalginy a jdu si zase lehnout. Opakuji několikrát až do úplného zbavení se kocoviny. (tento postup se asi nedá ze zdravotnického hlediska úplně doporučit, pozn. red.)

Foto: Studenta

Eva Samšuková, redaktorka Studenty

1. Dobrá kalba znamená kombinaci dobrých lidí, dobrého pití a jídla a hlavně spontánního průběhu. Nesnáším, když mě někdo na SVÉ chatě nutí dělat SVŮJ vymyšlený program a já pak v noci klopýtám někde přes pole, snažím se získat bobříka odvahy, ačkoli se bojím každého pohybu trávy,  a už si ani nepamatuji, kam jsem si dala skleničku s alkoholem! Pokud si ovšem svoji skleničku hlídám, hrozí ráno kocovina.

2. V poslední době se mi osvědčilo, přebít ji třeba akční squashovou raketou.

Foto: Studenta

Pavel Prchal, redaktor Studenty

1. Nejdůležitějším bodem pro povedenou kalbu vždycky byla a bude dobrá parta lidí. Všechno ostatní už je jen takové koření.

2. Můj tip na kocovinu je kafe a litry a litry vody.

Foto: Studenta

Adam Kožela, vydavatel Studenty

1. Dobrá kalba je hlavně kombinace dobrých lidí, dobré hudby a dobrého prostředí. Dále je potřeba se vyhnout průserům, které mají dlouhodobé náslekdy, a umět překonat a přepít ty krátkodobé :-)

2. Základem boje proti kocovině je prevence, jako píšeme v pondělním článku. Když se člověk ráno už probudí a je mu blbě, nedá se toho moc dělat. Trochu pomůže dobré jídlo a odpočinek, případně lehký sport a jedno pivo :-)

Máte další tipy? Pište je do diskuze..

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější