Studentský horoskop: Komu hvězdy nadělǐ kopec energie a kdo bude ve stresu?

Studentský horoskop: Komu hvězdy nadělǐ kopec energie a kdo bude ve stresu?

V těchto dnech si konečně uvědomíte, že jste si toho na sebe nabrali možná trochu víc, než můžete zvládnout. Zamyslete se, co opravdu chcete a na co máte a aktivity, které se s tím vylučují, prostě zrušte. Ač byste možná chtěli, Supermani zkrátka nejste a nikdy nebudete. Buďte realističtí a nenamlouvejte si, že „ono se to nějak zvládne“. Samo rozhodně ne. Budete se muset snažit. I váš miláček vám dá patřičně najevo, že takhle to dál nejde. Ukažte světu, co ve vás je a všechno dobře dopadne.

Beran 21.3. – 20.4.

Tento týden pro vás bude jedna velká párty, zábava a vzrůšo. Nic vás jen tak neutahá a nezaskočí. Celkově se budete cítit dobře a po celý týden budete v příjemném rozpoložení. To se však může odrazit na obsahu vaší peněženky. Nemusíte hned každého zvát večer na panáka nebo na drink. Vybírejte si, s kým budete trávit svůj volný čas. Především, jste-li zadaní. Je na čase váš vztah vzkřísit a osvěžit jej nevšední erotikou. Vyzkoušejte třeba novou techniku.

Býk 21.4. – 21.5.

Už nějakou dobu vás něco trápí a ne a ne se toho zbavit nebo to vyřešit. Počátkem týdne proto vyjděte tomu bubákovi vstříc a poperte se s ním. Když se na to vzmůžete, budete mít už konečně napořád klid. Buďte odhodlaní a neoblomní. To samé se týká nejen vašeho studijního života, ale i toho soukromého. Dlouhodobě nejste spokojeni se svým životem, tak jej konečně změňte. Začněte tento týden dělat to, co si již nějakou dobu plánujete, ale pořád se k tomu nemůžete dostat.

Blíženci 22.5. – 21.6.

Nemusíte být u všeho, co se kde šustne nebo semele. I na obyčejné chodbovici si můžete uříznout pořádnou ostudu. A to vám podle hvězd reálně hrozí. Pořádný trapas. Takže dámy dovybavte kabelky o to nutné. Pánové pozor na rozepnuté poklopce a na to, kam strkáte ruce. Někteří vyloženě čekají na to, až uděláte chybičku a půjdou po vás. Nedejte jim k tomu příležitost. Buďte ostražití a to i v partnerském vztahu. Určitě to s vámi váš protějšek myslí upřímně? Měli byste si vážně promluvit.

Rak 22.6. – 22.7.

Mějte v těchto dnech na paměti, že nejste matka Tereza a spasit celý svět není ve vašich silách. A taky si nemusíte kde koho předcházet. Jednou se nechte obskakovat vy. Už tak toho děláte pro své blízké a milované až až. A nejen pro ty. Je na čase, abyste se naučili říkat slovo NE. V těchto dnech se vám bude proklatě hodit. Pořádně si vše, ještě před tím než to odkýváte, promyslete. Vaše rozvážnost udělá na váš protějšek velký dojem. Koncem týdne se připravte na vášnivé chvíle.

Lev 23.7. – 22.8.

Oproti předchozím týdnům vám vše půjde nějak pomaleji. Energie a nadšení pro věc je ta tam, z postele se budete hrabat půl hodiny a ne jednou se vám podaří zaspat. Najděte si aktivity, které vaši jarní únavu rozeženou. Nic ale netlačte na silu. Dejte v těchto dnech všemu volný průběh. Nemusíte pořád být ti akční a nejvýkonnější. Nechte vesmír plynout a užívejte si maličkostí, které vám život dopřává. Trable s milostným životem hoďte za hlavu. Chce-li vás doopravdy tak strašně moc, ozve se.

Panna 23.8. – 22.9.

Tento týden se budete konečně moci zase volně nadechnout. Spadne z vás všechen stres a shon předchozích dní a konečně se vše vrátí do příjemného normálu. S pocitem nezávislosti přijdou i nové možnosti a zkušenosti. Buďte jim nakloněny a berte všema deseti vše, co vám osud nabízí. I z nevydařeného rande se může koncem týdne vyklubat láska až za hrob. Buďte samy sebou. Tak nejlépe působíte na své okolí a to vám také bude vaši bezprostřednost patřičně vracet (v dobrém slova smyslu).

Váhy 23.9. – 23.10.

I s vámi drahé Váhy jaro dělá divy. Jste plny nadšení, nápadů, budete toho chtít stihnout co nejvíce a nejlépe všechno v jeden den. Trocha elánu nikdy nemůže uškodit, ale jeho přemíra může způsobit zbrklost a více věcí opomenete dotáhnout do konce. Zkuste se krotit a najděte si ve svých aktivitách systém. Teprve potom přijdou úspěchy a vy budete moci být samy se sebou spokojeny. To samé se týká vašeho vztahu. Dupněte si! Nemusíte pořád ustupovat jenom vy. Je řada na vašem miláčkovi.

Štír 24.10. – 22.11.

Pepek námořník potřeboval k získání nadměrné síly špenát, vám v těchto dnech postačí sluníčko a úsměvy vašich přátel. Budete se cítit jako znovuzrození a plni energie, která samozřejmě bude potřebovat smysluplně využít. Prosaďte si svou a jeďte s miláčkem na nevšední výlet, s kamarády pořádejte crazy party, ve škole buďte aktivní, šplhnete si tím. Využijte toto období, kdy vám jsou hvězdy plně nakloněny. Neúspěchu se rozhodně bát nemusíte.

Střelec 23.11. – 21.12.

V nedávné době byl váš život trochu chaotický. Nic nemělo svůj řád, sami jste nevěděli, jak to vlastně se sebou myslíte a kam To chcete dotáhnout. Konečně přichází období, během kterého dáte všemu ve svém vesmíru řád a smysl. Vaše odhodlanost a samostatnost se odrazí na vašem kariérním i soukromém úspěchu. Je ale nutné si uvědomit, že nic není napořád, takže náležitě této šance změnit svůj život k lepšímu využijte.

Kozoroh 22.12. – 20.1.

V těchto dnech si konečně uvědomíte, že jste si toho na sebe nabrali možná trochu víc, než můžete zvládnout. Zamyslete se, co opravdu chcete a na co máte a aktivity, které se s tím vylučují, prostě zrušte. Ač byste možná chtěli, Supermani zkrátka nejste a nikdy nebudete. Buďte realističtí a nenamlouvejte si, že „ono se to nějak zvládne“. Samo rozhodně ne. Budete se muset snažit. I váš miláček vám dá patřičně najevo, že takhle to dál nejde. Ukažte světu, co ve vás je a všechno dobře dopadne.

Vodnář 21.1. – 20.2.

Během tohoto týdne raději moc neplánujte, protože ono stejně bude nakonec všechno jinak. Na některé schůzky ani nedorazíte, na jiné přijdete pozdě a na některé místo ve středu ve tři přijdete už raději o den dříve. No prostě budete zmatkařit a to se odrazí i na vašich aktivitách a hlavně na vašem vztahu s drahou polovičkou. Nějak spolu nejste spokojeni. Tak buď s tím ještě něco udělejte, nebo druhá varianta je rozchod. Poslouchejte své srdce.

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Když vás někdo v těchto dnech potká a nebude to zrovna nejlepší přítel, tak jej jistě napadne, na čem že to asi zrovna jedete. Tolik entuziasmu a energie v jednom balení už dlouho nikdo neviděl. Vše, co si usmyslíte, vám pošlape jako hodinky. Zužitkujte tuto náklonnost hvězd ve svůj prospěch a začněte s velkolepými změnami ve svém životě. I svůj milostný život byste měli přestavět od základu. Uvidíte, že to bude jenom a jenom k dobru.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější