Studentský projekt VAŠE LIGA baví tisíc amatérských sportovců

Studentský projekt VAŠE LIGA baví tisíc amatérských sportovců

Před pár dny se v Praze konal badmintonový turnaj pro 80 lidí. Ve stejnou chvíli se v Brně na badmintonových kurtech střetlo téměř 40 hráčů. Obě akce pořádala VAŠE LIGA, projekt, který vznikl, protože se jeho zakladatel nudil při squashi.

VAŠE LIGA: studentský projekt nabírá obrátky

Bylo to v roce 2007, kdy si student VŠE Tomáš Reinbergr uvědomil, že mu nevyhovuje hra squashe se stále stejnými soupeři. Založil proto amatérskou squashovou ligu na VŠE, do které se hned od prvního kola zapojilo kolem 200 studentů. Dnes hraje VAŠI LIGU, která už se nezaměřuje pouze na squash a studenty vysokých škol, ale na všechny amatérské sportovce ve squashi, badmintonu, tenisu a beach volejbalu, více než 1100 hráčů a hráček měsíčně, mnozí další se navíc účastní turnajů a běžeckých závodů po celé republice.

Foto: Studenta

Sportovce láká rozmanitost soupeřů, pravidelný pohyb, soutěživost nebo parta lidí s podobnými zájmy. VAŠE LIGA už dávno není jen amatérskou squashovou ligou, ale komunita osmi tisíc aktivních lidí, kteří mají rádi sport, rádi poznávají nové tváře a užívají si drobné prohry i velká vítězství.

Z VAŠÍ LIGY se stává symbol, stupínek mezi profi hraním a organizovanou radostí ze hry, jak napsala jedna z hráček na facebooku. Nebo také náhrada špatně fungující squashové asociace, jak tvrdí provozovatel nejnavštěvovanějšího squashového centra hráči VAŠÍ LIGY v ČR, Squashe Haštal v Praze.

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Jak VAŠE LIGA funguje?

Hráči se hlásí do sezón – Jarní, Letní nebo Podzimní. Každá sezóna má čtyři kola a trvá čtyři měsíce. Registrační poplatek za jednu sezónu je 500 Kč.

V každém kole hráči dostanou kontakty na 4 soupeře, se kterými si zápasy domlouvají sami ve svém volném čase. Zápas odehrají, výsledek zapíší do tabulky a na konci měsíce dva hráči ze skupiny postoupí, dva sestoupí a jeden zůstává, čímž se zajistí obměna soupeřů v dalším kole.

Výhody, které VAŠE LIGA zajišťuje?

Každý měsíc 4 noví soupeři, slevy na kurty v mnoha sportovištích v daném městě, kde hráči ligu hrají, moderní web s vychytaným systémem domlouvání zápasů, mobilní aplikace a nadšený tým organizátorů.

Více na http://www.vaseliga.cz

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější