Telefónica nabízí start kariéry studentům vysokých škol

Telefónica nabízí start kariéry studentům vysokých škol

Studujete vysokou školu a hledáte příležitost, jak nastartovat svoji kariéru? Neváhejte a přihlaste se do Internship programu společnosti Telefónica. Získáte reálné pracovní zkušenosti, ale i možnost realizovat se na zajímavých projektech. 

Společnost Telefónica již po druhé hledá 40 mladých a talentovaných studentů vysokých škol, kterým v rámci Internship programu umožní začlenit se do týmů napříč celou společností.

Co je náplní Internship programu?

Studenti VŠ, kteří se stanou součástí  Internship programu, získají možnost pracovat v jednom z týmů napříč celou společností, např. v oddělení marketingu, financí, HR nebo IT. Kromě reálné pracovní zkušenosti budou mít příležitost zúčastnit se v rámci rozvojového programu řady školení na měkké a tvrdé dovednosti, workshopů a exkurzí. Každý účastník programu dostane závěrečné hodnocení a certifikát. Nejlepším studentům bude od společnosti Telefónica nabídnuta pracovní pozice na plný úvazek.

Studenti se mohou přihlašovat do konce dubna prostřednictvím webu www.jointalentum.com.

Na jak dlouho je Internship program naplánovaný a jaké jsou podmínky účasti?

Jedná se o placenou stáž v délce 12-18 měsíců, která je určena studentům 3. a 4. ročníků vysokých škol, kterým zbývá minimálně rok do konce studia. Studenti pracují na konkrétní pozici v konkrétním týmu na částečný úvazek v rozsahu max. 20 hodin týdně. Podmínkou účasti je mimo jiné i velmi dobrá znalost anglického jazyka.

Jak probíhá výběrové řízení?

Zájemci o účast v Internship Programu procházejí dvoukolovým výběrovým řízením. V prvním kole absolvují online testy a telefonický pohovor s náborovým specialistou, druhé kolo probíhá formou Assessment Centra. Jeho součástí jsou psychologické testy, prezentace případové studie a osobní pohovor s budoucím nadřízeným. Část druhého kola probíhá v anglickém jazyce.

Jaké jsou názory účastníků prvního kola Internship programu?

„Jsem ráda, že jsem součástí Internship programu. Je to pro mě úžasná příležitost, jak se dále rozvíjet v oboru, který studuji a zároveň velké plus pro moji budoucí kariéru,“ říká Adéla Kopsová, studentka Právnické fakulty UK, pracující v divizi Právních a regulatorních záležitostí.

„Internship program Telefóniky naprosto předčil má očekávání. Kromě řady benefitů ve formě různých školení a exkurzí, jsem získala také možnost podílet se na zajímavé a kreativní práci v příjemném kolektivu lidí z tiskového oddělení a rozšířit tak své obzory,“ říká Ani Harutjunjan, studentka fakulty Mezinárodních vztahů VŠE, která pracuje v divizi Korporátní komunikace.

“Účast v Internship programu mi umožnila získat reálnou pracovní zkušenost v nadnárodní dynamické společnosti a současně se i rozvíjet v rámci bohatého programu školení. Jsem nadmíru spokojený a velkou zásluhu má na tom především můj pracovní kolektiv a firemní kultura Telefóniky,“ říká student VŠE Michal Brigant, který pracuje v divizi Finance.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější