Tipy pro holky: Jak přesvědčit kluka, aby slavil Valentýna

Tipy pro holky: Jak přesvědčit kluka, aby slavil Valentýna

Aha, takže sehnat růži, nějakou sladkost a vypláznout vysokou sumu za večeři. Napadá tohle vašeho přítele, když se blíží 14. únor? Dokažte mu, že nejste konzervativní a umíte mu lásku vyjádřit tak, že z toho bude nadšený. Přinášíme vám několik alternativ tradičních darů, které se klukům budou zamlouvat určitě víc, než plyšová srdíčka.

Že je večeře nuda? Nemusíte si přeci distingovaně povídat u stolku se svíčkou. Zajděte do pravěké nebo středověké restaurace. Tam si na způsoby příliš nehrají. Pobavíte se a ještě se dobře najíte. Dáte si poctivou flákotu s pořádným korbelem piva. A nemusíte se bát, že se zamastíte. Tady je to skoro povinnost.

Který muž by netoužil po opravdu silném autě? Ržání motoru o výkonu tisíce koní rozbuší srdce každého chlapa. A upřímně, kterou z nás by nepotěšilo svézt se ve ferrari či maserati? Nablýskané porsche si můžete půjčit třeba na hodinu, kromě sportovních vozů mají půjčovny v nabídce také teréňáky. Mimochodem, je to i dobrý tip pro chlapy – když vyzvednete svou drahou polovičku ve ferrari, určitě ji oslníte.

Přiznejme se, že většina kluků není zrovna na sladké dorty a bonboniéry. Co mu připravit Valentýnskou dobrotu třeba z pizzy? Stačí objednat, nebo dokonce sama připravit jeho nejoblíbenější, vzít nůž a kulatý tvar pokrmu změnit na srdce.

Foto: Studenta

Místo degustace vína a ochutnávky francouzských sýrů zkuste vyrazit do pivovaru. V poslední době se s těmi malými domácími roztrhl pytel, nějaký určitě objevíte i ve vašem okolí. Nechte se provést po továrně, vysvětlí vám, jak zlatavý mok vzniká, a ochutnáte novinky, které mohou směle konkurovat zaběhnutým značkám z velkopivovarů. K tomu většinou nabízí výborné speciality české kuchyně.

Foto: Studenta

Pokud chcete taky trochu potěšit sebe, kupte si nové svůdné prádlo a připravte mu malý striptýz. Takovým soukromým číslem nepohrdne žádný chlap. Pokročilejší můžou navštívit sexshop a dokoupit do výbavy nějakou novou erotickou pomůcku. Fantazii se meze nekladou, nezapomeňte, že nuda je to nejhorší, co vás může v sexu potkat…

Kam vyrazit, aby to bylo v teple a nenudili jste se? Možná to nevíte, možná si myslíte, že je to pro děti, ale je spousta muzeí, které se vám budou možná překvapivě líbit. Jako žena mám zkušenost například z muzea železnic a musím říct, že jsem byla skoro víc nadšená, než můj muž. Neuvěřitelně precizní a do detailů promyšlené modely mě fascinovaly. Zkuste něco podobného, jako alternativa se nabízí muzea starých vozů, vojenských apod.

Nemáte moc peněz, času nebo energie cokoli plánovat? Zachraňte to na poslední chvíli. Vběhněte do blízkého fotoalbu či fotobuňky a udělejte si nějaké bláznivé fotky. Budete mít krásnou vzpomínku na to, jak jste si skvěle užili Valentýna v pohodě i bez plyšových polštářků, medvídků, srdíček…

Tip pro pány

Tušíte, že tohle vaši drahou polovičku nenapadne? Chopte se iniciativy vy. Pošlete jí kytici se vzkazem, co byste rádi dělali na Valentýna. Uvidíte, že bude ráda, že jste si vzpomněli. Květinou ji rozněžníte a určitě neodmítne. Zkuste třeba doručovací službu www.flowersgohome.cz. Kytice už mají připravené, tak se nemusíte dlouho mořit s výběrem.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější