VÁNOČNÍ SOUTĚŽ! Studenta rozdává

VÁNOČNÍ SOUTĚŽ! Studenta rozdává

Taky se už těšíte na Vánoce? Chcete si toto adventní období trochu zpestřit? I letos jsme si pro vás připravili vánoční soutěže o fajn ceny. A hned několik kol! Až do Vánoc s námi můžete každý týden soutěžit o jinou výhru.

Tento týden soutěžíme o volňásky do multikina CineStar. Pěti výhercům zašleme poukázku, za kterou si do konce prosince budete moct užít libovolný film podle svého výběru (ať si během Vánoc u filmu odpočinete od školy). Stačí odpovědět na následující otázky a čekat, až ze správných odpovědí vylosujeme pět náhodných výherců.

Uhádnete, ve jakém vánočním filmu zazněla následující hláška? "Okamžitě slez dolů, ty darebný jinochu!" + plus nám k tomu připište, který vánoční film je pro vás největší trhák!

Odpovědi nám pište níže do diskuzního fóra do neděle 4.12. Vítěze zveřejníme v příspěvku na našem Facebooku.

Pravidla soutěže

Úkolem soutěžících je zodpovědět na soutěžní otázku a odpověď vyplnit níže do komentářů. Ze správných odpovědí vybereme pět výherců.

Soutěž celkem probíhá každý týden od 28. 11. do 21. 12. 2016. Každý týden proběhne jedno soutěžní kolo s okamžitým vyhodnocením po skončení daného kola. Zúčastnit se můžete každého kola. Po vylosování vám bude výhra zaslána poštou.

Těšíme se na vaše odpovědi a držíme palce! Sledujte nás, v pondělí 5.12. vyhlásíme další soutěž!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější