Veletrh iKariéra ČVUT 2012: Uděláme z vás velkou rybu!

Veletrh iKariéra ČVUT 2012: Uděláme z vás velkou rybu!

Ve čtvrtek 8. března se uskuteční již 18. ročník veletrhu pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT v Praze. Cílem tohoto veletrhu je zprostředkovat vám první kontakt se zaměstnavateli. Koná se pod hlavičkou  neziskové studentské organizace IAESTE – díky této záštitě je vstup pro studenty i ostatní návštěvníky  ZDARMA!

Prestižní veletrh iKariéra můžete navšívit přímo na univerzitě – firmám tak nabízí exkluzivní možnost, jak vás oslovit na „domácí půdě“.

Z důvodu velkého zájmu se nově koná navíc v přízemí sousední Národní technické knihovny, dále pak tradičně v prostorách fakulty elektrotechnické, stavební a strojní ČVUT.

Každoročně se jen na ČVUT zúčastní veletrhu kolem 6 000 studentů. Těm bude letos k dispozici kolem 110 společností. Firmy se zabývají širokým spektrem různých technických oborů, ať už se jedná o elektrotechniku, energetiku, IT, strojařské či stavební firmy, nebo dokonce o jaderný výzkum. Všechna odvětví lze najít právě jen na veletrhu iKariéra ČVUT!

Co vám veletrh přináší?

-    prvotní kontakt s firmami

-    informace o tom, co dané firmy u absolventů hledají či postrádají

-    přednášky firem o jejich zaměření

-    možnosti spolupráce s firmami např. u diplomových prací

-    můžete se zapojit do soutěže, ve hře je 3x Amazon Kindle 4

-    v neposlední řadě i možnost pozvání na pracovní pohovor

Foto: Studenta

Jaké firmy se veletrhu účastní?

Veletrhu iKariéra se každoročně zúčastňují zástupci velkých a významných firem, jakými jsou například EATON Corporation, Hewlett-Packard s. r. o., Robert Bosch spol. s r. o., JHV Engineering, ČEZ, a. s., E.ON Česká republika, s. r. o., ŠKODA AUTO, a. s., Bosch Diesel, s. r. o., TPCA Czech, s. r. o., EUROVIA Services, s. r. o. a dalších přibližně 100 firem.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější