Vyhrajte tříměsíční stáž v zahraničí: soutěž Global Intern 2011 začíná!

Vyhrajte tříměsíční stáž v zahraničí: soutěž Global Intern 2011 začíná!

Chtěl by ses podívat do zahraničí a získat zjistit, jak to chodí na jiných světadílech? S EF Education First (EF) máš jedinečnou příležitost! EF pořádá soutěž Global Intern 2011, která výhercům umožní strávit celkem tři měsíce na zahraniční stáži.

Myslíš si, že by výhra v této soutěži změnila a zlepšila tvou kariéru? A tvou budoucnost? Láká tě příležitost procestovat tři země a poznat lidi z jiného prostředí a kultur?  Pak neváhej a zkus své štěstí. Zapojit se je jednoduché – stačí se jen přihlásit, natočit video o sobě a pak se už můžeš těšit, co vyhraješ. Pět nejlepších českých videí vyhraje zajímavé ceny!

Více informací zjistíš na www.ef-czech.cz/globalintern.

Vždyť možnost vyhrát stáž na tři měsíce, v libovolných třech zemích světa představuje příležitost, která se nezahazuje.

Co je to EF Education First

EF Education First byla založena ve Švédsku v roce 1965 a je největší soukromou společností na světě zabývající se vzděláváním. Misí společnosti je prolomení jazykových, kulturních a geografických bariér, které nás rozdělují. EF provozuje více než 400 škol a kanceláří ve více než 50 zemích a již více než 15 miliónů lidí využilo služeb EF.

Foto: Studenta

EF nabízí krátkodobé jazykové kurzy v zahraničí pro děti, mládež a dospělé, dlouhodobé kurzy jako je např. akademický rok nebo semestr v zahraničí vhodný převážně pro studenty středních a vysokých škol, a také např. připravu na univerzity v zahraničí a mnoho dalšího.

Objednejte si katalog zdarma na www.ef-czech.cz.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější