Vytrvalec, stylař a modelka aneb jak odjet na tři měsíce na Tchaj-wan

Vytrvalec, stylař a modelka aneb jak odjet na tři měsíce na Tchaj-wan

Kovový luxus, skleněná elegance a obří výdrž baterie – tak lze stručně představit tři nové smartphony ze série ZenFone 3, které v těchto týdnech představuje firma ASUS. Jejich ambasadory pro Česko jsou modelka Simona Krainová, popová skupina Slza a MenT, největší tuzemský youtuber.

Novinky cílí na různé okruhy zákazníků. ZenFone 3 Deluxe je vlajkovou lodí „nabušenou“ těmi nejlepšími parametry a prémiovými materiály, ZenFone 3 zaujme precizností a elegancí skleněného těla v kombinaci s kovovým rámečkem a ZenFone 3 Max zase ocení každý, koho nebaví strkat každý den telefon do nabíječky.

Když chcete to nejlepší

ZenFone 3 Deluxe hraje vysokou hru, ve které se chce prosadit celokovovou konstrukcí s tenkým profilem a velkým 5,7palcovým AMOLED displejem s Full HD rozlišením nebo rychlou čtečkou otisků. High-endový mobil jde do prodeje ve dvou variantách, které se od sebe liší zejména typem procesoru a velikostí vnitřní paměti. Dražší model (21 490 Kč s DPH) v sobě skrývá aktuálně nejvýkonnější procesor na světě (Qualcomm Snapdragon 821), 6 GB operační paměti a „nekonečné“ úložiště o kapacitě 256 GB. Levnější variantu (18 890 Kč s DPH) pohání jen o málo pomalejší procesor Qualcomm Snapdragon 820 opět v kombinaci s obřími 6 GB operační paměti, za které by se nemusel stydět ani novější notebook. Data budete ukládat na interní úložiště o kapacitě 64 GB. Obě varianty telefonu mají 23Mpx zadní fotoaparát s optickou stabilizací, jehož kvality výrobce demonstruje spojením s předním českým fotografem Ondřejem Pýchou. Ten totiž pro Asus nedávno nafotil kalendář, na kterém mu před objektivem telefonu ZenFone 3 Deluxe pózovaly známé tváře jako modelka Kateřina Sokolová, freestyle motokrosař Libor Podmol nebo již zmiňovaní Slza a MenT.

Tříměsíční stáž v Asusu na Tchaj-wanu

Rádi cestujete, jste kreativní a máte rádi výzvy? Zajímá vás marketing a hodila by se vám před dokončením vysoké školy zahraniční praxe v globální firmě? Pak zvedněte hozenou rukavici a přihlaste svůj tým do druhého ročníku soutěže Stáž v Asusu. Vítězové získají placenou tříměsíční stáž v centrále firmy Asus na Tchaj-wanu.

Skleněný elegán

Zatímco varianta Deluxe sází na kov, dominantním prvkem telefonu ZenFone 3 je sklo. Přední i zadní plochu telefonu, který se prodává za 9990 Kč s DPH, totiž zdobí při krajích jemně zahnuté sklo Corning Gorilla Glass 3, vyznačující se odolností vůči poškrábání. Displej telefonu o velikosti 5,2‘‘ má Full HD rozlišení a nabídne hezký kontrastní obraz. Kvalitní fotky obstarává 16Mpx foťák, který dokáže zachytit pěkné snímky a videa i v ne zcela ideálních světelných podmínkách. I další výbava je nadstandardní – svižné reakce obstarává osmijádrový procesor od Qualcommu a 4GB operační paměť. Fotky, videa nebo aplikace si můžete ukládat do vnitřní 64GB paměti, která se dá ještě rozšířit paměťovou kartou. Ani tomuto elegánovi nechybí čtečka otisků prstů nebo dva sloty na SIM karty.

Foto: Studenta

Tři dny bez nabíjení

A konečně lahůdka pro ty, kteří dávají přednost dlouhé výdrži baterie. Právě pro ně je určen telefon ZenFone 3 Max. Díky akumulátoru o kapacitě 4130 mAh vydrží smartphone za 5490 Kč včetně DPH na jedno jediné nabití až 30 dní v pohotovostním režimu, můžete s ním 20 hodin volat ve 3G sítích, 18 hodin brouzdat po webu přes Wi-Fi síť, přehrávat 87 hodin hudbu nebo sledovat nepřetržitě 15 hodin videa. V reálném provozu není třeba telefon nabíjet klidně tři až čtyři dny. Díky velké baterii můžete dokonce vypomoci i kamarádovi s vybitým mobilem, když ZenFone 3 Max připojíte k jeho telefonu jako powerbanku.

Foto: Lenovo

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější