Vyvíjej se Siemens technologie pro celý svět
poweredbyexperts

Vyvíjej se Siemens technologie pro celý svět

Podílej se na velkých věcech! V českém Siemensu pracují na technologických projektech, které využívají tisíce lidí po celém světě. A hádej co? Teď mají příležitost i pro tebe!

Siemens je jednou z největších technologických firem v Česku a právě rozšiřuje svůj vývoj v Praze a Brně. Zajímají je vývojáři a návrháři hardware i software pro komplexní vývoj produktů. A navíc – pokud se ti tam bude líbit a zůstaneš, dostaneš nástupní bonus 50 tisíc korun.

Siemens má vývojová centra v několika zemích, Česko ale patří mezi špičku v oboru. Vyvíjí zde špičková softwarová řešení i hardwarové produkty pro průmysl, dopravu a infrastrukturu, které se pak dodávají do celého světa.

A jak se v Siemens pracuje? Na to jsme se zeptali vývojáře Iva:

Pracuješ tu přes sedm let. Jak bys svou zkušenost popsal?

Na práci v Siemens oceňuji viditelnou možnost kariérního růstu. Vlastně hned o začátku jsem cítil velkou volnost a současně zodpovědnost. Ta, myslím si, lidi hodně motivuje. Dostal jsem projekt pro zákazníka, který jsem si vedl od začátku do konce. Samozřejmě i zde, jako všude, funguje systém kontroly, ale určitě to není tak, že by vám bez jakéhokoliv kontextu dal nadřízený práci stylem, udělej tohle a pak zase tohle. Vyhovuje mi i souvislé vedení projektů, které mám na starost. Později jsem se přesunul z Brna do Prahy a zde vedu tým 13 lidí, což je velká příležitost. Navíc mám i možnost dalšího vzdělávání v tzv. manažerských soft skills.

Co tě na práci baví?

Hned bez přemýšlení mě napadnou slova: Volnost. Zodpovědnost. Stabilita. Práce, která má smysl. Neformální „cool“ prostředí. A velmi dobrý tým. Oceňuji na svých šéfech to, že mezi námi necítím příliš velké bariéry. Kdykoliv mohu požádat o brainstorming, radu, support, vždy mám dveře otevřené. Baví mě také cestování. Zhruba každý měsíc jezdím na centrálu v německém Erlangenu, kde se opět učím nové věci od zahraničních kolegů. Celkově musím říct, že jsem opravdu hrdý, že pracuji pro Siemens. Vše tady má svůj zavedený systém, který kvalitně funguje. V týmu se držíme hesla, jehož autorem je náš šéf, Vladimír Kulla „We will find a way or make one“ To si myslím, že je opravdu dobrá myšlenka, která naši práci tady vystihuje.

Více informací naleznete na http://siemensvyvojar.cz/

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější