Vzhůru do roku 2018!

Vzhůru do roku 2018!

Konec roku, čas rekapitulace (a oslav!). Že se zamýšlíte nad uplynulými měsíci a sepisujete plány na rok následující? Nejinak je tomu i u nás ve Studentě. Takže - jaký byl náš předešlý rok a co si pro vás chystáme? 

Rok 2017 byl pro nás zásadní.

I nadále jsme pro vás ve stejné sestavě 6x vydali tištěný magazín Studenta (pokud vám vydání unikly, mrkněte), plný zajímavých témat (třeba zda je věda stále in nebo jestli nejsou na mladé kladeny až příliš vysoké nároky?) i rozhovorů (digitální nomád Robert Vlach nebo vynikající cosplayerka Germia). Trochu jsme osvěžili design, přidali skvělé ilustrace od mladých ilustrátorů pod vedením profíka Michaela Petruse, doplnili třeba sudoku (na, ehm, nudnější přednášky nebo do vlaku) a rozšířili distribuční místa.

Ale hlavně - v půlce roku se nám otevřely dveře do velkého mediálního domu Economia a s tím související nadšení, změny, očekávání… Zabydleli jsme se tu přímo skvěle - však mrkněte do zákulisí na vydařené oslavy nebo vánoční večírek.

Rok 2018 bude také zásadní.

Magazín jsme vylepšili, teď je na řadě web studenta.cz, který si už dlouho zaslouží omladit a nacpat super obsahem. Nebojte, v roce 2018 k tomu konečně dojde! Chystáme pro vás vymazlený web se spoustou novinek. A super tématy. A zajímavými spolupracemi. A… Zkrátka - bude toho moc a už se nemůžeme dočkat, až vám ho na jaře představíme. Těšte se a sledujte náš Facebook i Instagram, kde se dozvíte všechny změny.

Aby to nebylo jenom o nás. Především vám do nového roku tradičně přejeme hodně štěstí, zdraví, lásky a radosti. A trochu toho štěstíčka u všeho ;).

Přejeme dobrý vstup do roku 2018,

Foto: Studenta

tým Studenta

(Markét, Iris, Ráďa, Tom a Jony)

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější