Zabodujte na celosvětovém Accenture Hackathonu
poweredbyexperts

Zabodujte na celosvětovém Accenture Hackathonu

Svět e-businessu vzhlíží ke konci listopadu! Pro všechny vývojářské, designérské či marketingové talenty, kteří chtějí vyniknout, je připravena mezinárodní soutěž Accenture Hackathon. Ta proběhne poslední listopadový víkend poprvé na území České republiky, konkrétně v Praze. 

Talentovaní a ambiciózní nadšenci v roli designérů, vývojářů, marketingových specialistů a vědců změří síly v mezinárodní soutěži, která kromě Prahy probíhá v dalších sedmi světových metropolích: Římě, Dubaji, Londýně, Dortmundu, Madridu, Amsterdamu a Istanbulu.

Úkolem účastníků bude použití digitálních technologií kreativními způsoby s cílem přinést společnosti a životnímu prostředí nové pohledy a možnosti v oblasti mobility a udržitelnosti. Ve vyměřeném čase čtyřiadvaceti hodin budou účastníci soutěže tvořit a prezentovat své nápady pomocí nejmodernějších technologií. Soutěž nese heslo „Connect, Collaborate, Create“, tedy Spojte se, Spolupracujte a Tvořte. Proto se bude soutěžit ve třech až pětičlenných týmech. A cena je poměrně lákavá. Všichni členové vítězného týmu v lokálním kole získají 15.000 korun, celkový vítěz pak 1.000 eur.

Prestižní Accenture Digital Hackathon se koná 26. a 27. listopadu v prostorách Paralelní Polis v Praze 7. Uzávěrka přihlášek končí již 15. listopadu a počet míst je omezený, proto s přihlašováním neotálejte!

Pořádající společnost Accenture navíc účastníkům Hackathonu poskytne podporu zkušených mentorů ze svých řad. Celkový vítězný tým získá kromě lákavé finanční odměny také letenky do Dubaje a možnost prezentovat svůj projekt organizátorům světové výstavy EXPO 2020.

Foto: Studenta

Budoucnost práce, asistenční roboti, redukce znečištění, sjednocování lidu v době krize či přístup ke vzdělání, to budou jedny z témat, kterými se soutěžící týmy budou zabývat. Projekty budou následně hodnoceny odbornou porotou, jejíž členové jsou manažery Accenture spolu s dalšími osobnostmi z akademické či novinářské obce. Vítězové oblastních kol postoupí do velkého finále, kde se na konci soutěžního víkendu utkají formou videokonference o titul celkového mezinárodního vítěze.

Využijte perfektní příležitosti pro rozvoj svého talentu a třeba i pomozte změnit svět! Accenture Hackathon startuje již 26. listopadu, tak si jej nenechte ujít!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější