Začněte nový školní rok stylově
poweredbyexperts

Začněte nový školní rok stylově

Na školní lavici patří i pořádný školní notebook! Jenže – kde na něj po letních výdajích na dovolenou a párty vzít? Využijte k tomu studentských výhod! Nebojte, stačí k tomu jenom jedna kartičku, kterou už stejně každý student má.

Je to tak - jelikož v ALZA.cz podporují moderní studium, dají všem držitelům průkazu ISIC nebo ITIC do nového školního roku mimořádnou slevu 500 Kč na vybrané notebooky s  procesory Intel® a Windows 10 od osvědčených značek HP, Dell, Lenovo, ASUS a ACER. Nechybí mezi nimi ani verze 2 v 1 nebo kousky s výkonnou grafickou kartou, pro ty, kteří by si chtěli po návratu ze školy užít některou z nových počítačových her. A vůbec nevadí, že už některé dříve zlevnili. Prostě si je zlevníte ještě víc!

A to není vše. U řady dalších výrobků, mezi kterými nechybí ani kalkulačky, batohy nebo sluchátka, čekejte speciální ceny pro studenty, které jsou až o 30 % nižší. Budete tak nejen moci čerpat slevu na notebooky, ale aktivuje se vám i studentský ceník, se kterým můžete mít téměř všechno zboží levnější a budete se moci těšit i na nejrůznější chystané soutěže a další exkluzivní akce.

Tak to neprošvihněte, najděte svůj průkaz a zdarma se přihlaste do studentského programu na www.alza.cz/student.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější