Začněte se hýbat! Tady máte motivaci...

Začněte se hýbat! Tady máte motivaci...

Studenti pozor! Už šestého října začíná podzimní sezona VAŠÍ LIGY, sportovní amatérské ligy, a pokud milujete sport, neměli byste si jí nechat ujít.

Je to šance pro všechny, kteří kromě studií chtějí dělat něco aktivního. VAŠE LIGA organizuje ligy v badmintonu, beach volejbalu, squashi i tenisu. Nově také od letošní sezony připravuje v Praze i Brně badmintonovou ligu čtyřher!

„Otevíráme tak možnost těm, kteří předtím nechtěli hrát sami,“ popisuje výhodu oproti klasickým singlům pražský správce ligy Jakub Hojer. Důvodů, proč hrát ligu čtyřher je ale víc: „Je to skvělá příležitost, jak strávit čas se svým blízkým, jak se pobavit a myslím si, že i cena za startovné a kurty dělené dvěma je hned příjemnější,“ říká s úsměvem Jakub. Badmintonové čtyřhry jsou vhodné i pro ty, kteří se na kurtu nechtějí tolik hýbat. Prostor totiž čtyři hráči dokonale vykryjí.

Foto: Studenta

Pokud pro vás badminton není, můžete vybírat mezi beach volejbalem, squashem nebo tenisem. VAŠE LIGA je otevřena hráčům všech úrovní, začátečníkům i pokročilým a všichni zde najdou vyrovnaného soupeře. V každém sportu správci VAŠÍ LIGY také organizují turnaje a ty nejbližší najdete zde. Konají se po celé České republice a přihlásit se může úplně každý, i ten, kdo není členem ligy.

Foto: Studenta

Pár důležitých informací na závěr. Systém ligy je velmi jednoduchý. Přes internetové stránky se přihlásíte, organizátor vám každý měsíc dodá kontakty na čtyři soupeře a vy si s nimi přes webový systém VAŠÍ LIGY domluvíte zápasy. Kdykoliv ve svém volném čase a na sportovišti, které máte zrovna nejblíž.

Potkávání nových tváří je zaručeno a s tím i váš pokrok. Pokud budete potkávat stále nové soupeře (a to opravdu budete), nebudete mít šanci zvyknout si na soupeřovy stejné chyby, stejné údery, apod. Hru od hry se spolu s novými souputníky budete zlepšovat a i vaše tělo pravidelný pohyb ocení.

Více informací o lize i přihlašování najdete na http://www.vaseliga.cz

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější