Studenta - distribuce

Že je sychravo? Tiger tě vystřelí z postele!

Opice a tygr spojili na podzim síly a rozhodli se nakopnout tě pořádnou dávkou energie! Různě po Česku už rozdali stovky plechovek tygřího energeťáku, pořádně si s tebou zasoutěžili na portálu Primát.cz a neopomněli tě ani upozornit na nadupanou aplikaci, která tě ráno vystřelí z postele jako nic!

Začátek semestru je náročný a Tiger to ví. Proto s pomocníky z portálů Studenta.cz a Primát.cz naložili do aut balíky plechovek a vyrazili před vysokéškoly po celé České republice, kde studentům rozdávali spolu s říjnovým vydáním časopisu Studenta i pořádnou dávku energie zdarma.

A tím to ani zdaleka neskončilo! Tiger Energy Drink si totiž ve spolupráci s portálem Primát.cz také připravil skvělou třítýdenní soutěž - trik byl v tom, být ve správný čas na správném místě. Jednou za týden se totiž v sekci dárky na Primát.cz objevila možnost směnit jeden jediný banán rovnou za 24 plechovek nadupaného tygřího energeťáku - a to byl vážně super deal!

Tři šťastlivce, co následovali indicie, dárek objevili a nárokovali, než jim ho někdo vyfoukl, jsme ti i vyblejskli, když si pro svůj úlovek zaskočili do redakce Studenty. Mrkni na ně do galerie.

Foto: externí

A protože všichni víme, že energie není nikdy dost, Tiger se ti navíc rozhodl pomoct se vstáváním. Vyzkoušej zbrusu novou aplikaci, díky které zaručeně vstaneš na každou ranní přednášku, a to i po vydařené party nebo po dlouhé pracovní noci - Tiger budík tě prostě postaví na nohy! V aplikaci najdeš spoustu šílených zvonění, chytíš tygra místo vypnutí budíku klasickým tlačítkem a dokonce i zjistíš, kdo z tvých kámošů zrovna vstává s tebou.

Tak stahuj, bav se, nastav si appku dle svých představ a pořádný budíček máš zaručen!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější