Zkouškové klepe na dvěře - už víš, čím nakrmíš svůj mozek?

Zkouškové klepe na dvěře - už víš, čím nakrmíš svůj mozek?

V semestru se člověk ještě ani nerozkoukal a už aby myslel na zkouškové, které se zase jednou nezadržitelně blíží. Ale pozor! Bude to zkouškové období letního druhu, tudíž třikrát zákeřnější než to zimní. 

Zvenčí bude do bichlí nakukovat sluníčko a v dálce na zahrádkách budou cinkat orosené půllitry! V boji s rozptylujícími faktory nám může pomoci hluboká meditace, stroj času, anebo nějaký ten podpůrný prostředek. V dubnové Studentě jsme pro vás připravili přehled těch nejúčinnějších nakopávačů mozků ve zkouškovém. Kromě kávy, kterou každý student dobře zná, existuje celá řada dalších přípravků, které osvěží naše myšlení a zlepší soustředění.

Látky, které dokážou rychle nakopnout mozek, vstoupily do povědomí jako tzv. „chytré drogy“. Jsou přírodní, nevzniká na ně psychický ani fyzický návyk a nijak ani neovlivňují vnímání. Jako okamžitý zdroj energie, který ke všemu ještě zlepšuje paměť a soustředění, jsou „chytré drogy“ pro zkouškové období ideální. Nejznámější zástupce této kategorie - Speed8 - se chytil vašeho zájmu a reakcí na náš článek v dubnové Studentě a přichystal pro vás slevu!

Original? Grapefruit? Cherry? Ať už si vyberete jakoukoli příchuť, namlsat se můžete navíc i na pětadvacetiprocentní slevě, kterou Speed8 čtenářům Studenty zrovna nabízí. Stačí si na www.speed8.cz/eshop naklikat oblíbené ampulky a zadat k nim heslo „superman8“. A je to! Sleva naskakuje a auta startují. To je totiž další výhoda akce – vytoužené životabudiče k vám firma i zdarma dopraví. Tak neváhejte a nakopněte se! Akce platí do konce června.

Text: Markéta Paráčková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější