Zpříjemněte si učení lahodnými doušky kávové pochoutky

Zpříjemněte si učení lahodnými doušky kávové pochoutky

Znáte ve svém okolí někoho, kdo by se na zkouškové období vyloženě těšil? Nejspíš ne a není se čemu divit. V následujících týdnech totiž budou muset opravdu zatnout zuby a pořádně zamakat všichni, kteří se jednou chtějí pyšnit vysokoškolským titulem. Ale nebojte se, ono nebude zas tak zle. Existují totiž způsoby, jak si můžete učení zpříjemnit. Nevěříte? My vám jeden z nich rádi prozradíme!

Pár měsíců uteklo jako voda a vysokoškolákům zase začalo zkouškové období. Pouhých pár týdnů vás dělí od vytouženého léta, které budou ovšem hodně náročné a moc zábavy si během nich neužijete. Spoustu hodin se totiž budete snažit naučit zápisky, které jste si za celý semestr nashromáždili na tolika listech, že být na základce, vyhráli byste určitě první místo ve sběru papíru. Ale pozor! Nezapomínejte si chvíle strávené učením zpříjemnit. Kroutíte teď nechápavě hlavou? Určitě nebudete jediní. Patříte totiž asi ke studentům, kteří jsou na sebe zbytečně tvrdí.

Učení přece není nebo alespoň nemusí být mučení. Měli byste se během něj například motivovat nějakou skvělou odměnou za naučené stránky i úspěšně složenou zkoušku. Nezapomínat si dělat krátké pauzy, které ocení i mozek toho největšího génia. A v neposlední řadě byste si pak měli najít způsob, jak si to učení zpříjemnit. Možností existuje samozřejmě spousta. My máme třeba tyhle příjemné chvilky spojené s šálkem horké kávy, který dokáže opravdu zázraky. Každý den jich lidé po celém světě vypijí miliardy a studenti k tomuto počtu přispívají zcela jistě nemalým číslem. Neodolatelná chuť a jedinečné aroma totiž dokáže rychle zpříjemnit Nietzscheho filozofii, integrály nebo třeba učení lidských kostí v latině. Uvědomujeme si, že během zkouškového nemáte zrovna moc času na rozdávání. I na to ovšem máme řešení - NESCAFÉ 3in1 a NESCAFÉ 2in1.

Foto: Studenta

Když není čas ztrácet čas

Značka NESCAFÉ moc dobře ví, že studenti mají během zkouškového opravdu málo času a čím víc se nějaká zkouška blíží, tím je každá minuta vzácnější. Každý vysokoškolák by proto měl mít doma, na koleji nebo na bytě speciální kávové mixy. NESCAFÉ 3in1 a NESCAFÉ 2in1 vám totiž dokážou zpříjemnit učení kdykoliv, kdekoliv, ale hlavně okamžitě. Šálek kvalitní kávy si všichni během toho mnohahodinového šrocení opravdu zasloužíme. Každý hrnek si snadno připravíte podle toho, na co máte zrovna chuť. Tyto kávové mixy totiž uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky, protože jejich nabídka je opravdu bohatá.

Rozhodování, která z nich vám zpříjemní učení, tak bude na jejich přípravě to nejtěžší. Vybrat si můžete mezi klasickou variantou NESCAFÉ 3in1 CLASSIC, NESCAFÉ 3in1 Brown Sugar, která obsahuje i třtinový cukr nebo NESCAFÉ 2in1. Opravdovou peckou jsou pak ochucené varianty NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla s lahodnou vanilkovou příchutí, hřejivé NESCAFÉ 3in1 Warmy Caramel s karamelovou příchutí, exotické NESCAFÉ 3in1 Coconut Dream s kokosovou příchutí a neodolatelné NESCAFÉ 3in1 Choco Hazelnut s čokooříškovou příchutí.

Možná teď přemýšlíte nad tím, kterou variantu si z této lákavé nabídky dáte jako první. S tím vám sice neporadíme, ale určitě si tím nelamte hlavu! Během zkouškového je stejně vyzkoušíte všechny, protože si na takový komfort snadno zvyknete. Příprava jednotlivých sáčků vás totiž rozhodně při učení nezdrží a k tomu ještě opravdu skvěle chutnají.

Znát tuhle vychytávku, která vám svou neodolatelnou vůní a lahodnou chutí ihned zpříjemní učení, se zkrátka vyplatí.

Text: Kristýna Dolejšová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější