Zveme vás na největší událost roku – blíží se Týden inovací! Přijdete?

Zveme vás na největší událost roku – blíží se Týden inovací! Přijdete?

Svět kolem nás se neustále mění a zdokonaluje. Možná jste se již ztratili v tom, co je nového a je to škoda, protože vám některé věci mohou změnit život. Získejte přehled o možnostech, které nabízí inovace a moderní technologie. Zarezervujte si termín ve svém kalendáři už nyní.

Týden inovací se koná ve dnech 23.-29. května 2016 a to hned na několika místech České republiky. Čekají na vás přednášky, workshopy, neformální setkání a mnoho dalších zajímavých událostí ve spolupráci s desítkami vysokých škol, ambasád, obchodních komor, asociací, vědeckých center, neziskových subjektů a dalších organizací. Celá akce je zaměřená na současné trendy v oblasti inovací a moderních technologií, příklady jejich využití v běžném životě a zajímavé projekty, které již fungují buď u nás nebo v zahraničí.

Cílem události je seznámit města, firmy a veřejnost s novými trendy v oblasti inovací, moderních technologií a ukázat, jak mohou naší společnosti nebo městu usnadnit život.

Neuvidíte zde pouze nejnovější moderní technologie, ale navštívíte zde i mnoho zajímavých událostí, jako je setkání s představiteli nejprogresivnějšího českého startupu #Meet up Skypicker nebo další pokračování úspěšných FuckUp Nights, tentokrát zaměřených na inovace. Vrcholem Týdne inovací se stane dvoudenní událost “Inovace na vlnách”, která se uskuteční od 27. do 28. května  v pražské Cargo Gallery. Páteční konference představí současné trendy v oblasti inovací a moderních technologií, příklady jejich využití v běžném životě a zajímavé projekty, které již fungují v ČR nebo zahraničí. Sobotní událost Nanoden v Praze nabídne malým i velkým návštěvníkům příležitost vyzkoušet si nejnovější technologie českých nanofirem na vlastní kůži.

Rozhodně se nebudete nudit, ale budete stát především v úžasu nad tím, jak se kolem nás svět změnil a jak nám mohou nejnovější technologie pomoci. Program můžete sledovat na stránkách www.tydeninovaci2016.cz.

Text: Dominika Hájková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější