Zvládneš procestovat Evropu bez peněz? Postav tým kamarádů a vyrazte za dobrodružstvím!

Zvládneš procestovat Evropu bez peněz? Postav tým kamarádů a vyrazte za dobrodružstvím!

Tři studenti, kluci i holky, tři nerozluční kamarádi. Teď mají šanci zažít neopakovatelné dobrodružství na cestě Evropou. Bez vlastních telefonů, platebních karet a hotovosti v peněžence. Jedinou výbavou budou plechovky Red Bullu jako platidlo a zapůjčený mobil. Právě začíná přihlašování do dalšího ročníku projektu Red Bull Can You Make It, který vyvrcholí v dubnu sedmidenním evropským dobrodružstvím. Jedním ze startovních míst bude letos i Praha. 

Do výzvy Red Bullu se mohou hlásit týmy 3 vysokoškolských studentů, kteří musí udělat jediné - včas na Redbullcanyoumakeit nahrát vlastní video. Krátké video by mělo zaujmout natolik, že je dostane mezi 165 soutěžících týmů. „Letos je uzávěrka pro nahrání minutových videí 14. února 2016 a nahrávky by měly být opravdu kvalitní,“ radí Václav Zamrazil ze společnosti Red Bull.

Videem musí účastníci ukázat, proč by se právě oni měli ocitnout mezi finalisty. O tom, zdali se do závodu skutečně dostanou, rozhodnou hlasy jejich fanoušků na internetu a posléze porota složená ze zástupců společnosti Red Bull. Vybrané tříčlenné skupinky odvážlivců odjedou do jednoho z 5 evropských měst, kde 12. dubna 2016 ve 12 hodin odstartuje jejich cesta plná dobrodružství.

Red Bull Can You Make It 2016

  • 14. února 2016
  • 12. dubna 2016 v Praze

Právě letos se mezi startovací místa dostala i Praha. Cílová destinace bude odhalena během ledna. Jisté je, že cílovou pásku účastníci protrhnou 19. dubna 2016, tedy po 7 dnech cesty. Během této doby si soutěžící sami musí obstarat ubytování, přepravu i jídlo, a to jen výměnou za plechovky Red Bullu. Průběžné hodnocení týmů bude k dispozici na webových stránkách a bude se skládat z bodů za návštěvu takzvaných checkpointů rozmístěných po evropských městech, za online aktivity během závodu nebo plnění speciálních úkolů.

Foto: Studenta

Veškeré informacenajdete na: www.redbullcanyoumakeit.com/cs

Fotokredit: Lukáš Wagneter, Red Bull Media House

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější