Aplikace iSmile CZ rozezná bělost chrupu
poweredbyexperts

Aplikace iSmile CZ rozezná bělost chrupu

Porcelánově bílé nebo žluto šedé zuby? Bělení zubů je jeden z trendů dnešní doby, jak ale poznat, zda váš úsměv potřebuje opravdu vybělit? Dentální klinika Jan Stuchlík spolupracovala na vyvinutí aplikace, která vám určí barvu zubů a poradí, jak o svůj chrup správně pečovat.

Aplikace má za úkol jak pobavit, tak i vzdělávat v oblasti základní zubní péče a správné dentální hygieny. Součástí aplikace je i praktický dotazníkový formulář, jehož prostřednictvím se můžete poradit s lékaři Dentální kliniky Jan Stuchlík. „Snažíme se našim klientům přiblížit pomocí moderních technologií a zároveň chceme zvyšovat povědomí o důležitosti prevence a péče o chrup,“ vysvětluje MUDr. Jan Stuchlík, vedoucí lékař pražské kliniky.

Foto: Studenta

Aplikace iSmile CZ zábavnou formou informuje o zabarvení chrupu a dává doporučení, co dál. Snadno ovladatelná aplikace je k dispozici pro zařízení Android pro iOS. Jednoduše vyfotíte svůj chrup nebo vyberete obrázek v galerii svého mobilního zařízení a po označení místa, které chcete zaměřit, se vám zobrazí hodnocení. Přední i zadní kamera umožňuje pohodlnější využívání aplikace. Co nejpřesnější výsledek zajišťuje funkce kalibrace bílé barvy.

Součástí aplikace jsou i tipy pro zdravý chrup od rad pro správnou domácí péči až po možnosti bělení chrupu či estetického vylepšení skrze tzv. fazety. Výhodou aplikace je i možnost konzultace přímo s lékařem díky integrovanému konzultačnímu formuláři. Aplikace tedy může sloužit také jako poradna. S její pomocí se lze i objednat přímo na Dentální kliniku Jan Stuchlík.

Aplikaci si můžete stáhnout zde:

Google Play

App Store

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější