ISIC karta zlevní přepravu s DHL
poweredbyexperts

ISIC karta zlevní přepravu s DHL

Studenti stále častěji obchodují se zahraničím nebo jezdí na zahraniční studijní pobyty. DHL doručuje expresní zásilky po celém světě a nabízí ti slevu 50% na přepravu, když použiješ svoji ISIC kartu.

„Čau kámo, jsi student a máš pocit, že svůj ISIC nevyužíváš naplno? Odteď už budeš mít jasno. Spolu s ISIC kartou u nás totiž ušetříš. Buď cool a čti dál.“

Ale co vlastně nabízíme? Je to jednoduché. Jakmile budeš chtít poslat i sebemenší zásilku do zahraničí, pak jsme tu pro tebe. DHL Express dlouhodobě vychází vstříc všem studentům.

Že se tě to netýká? Tak zapřemýšlej s námi. Co takhle poslat požadované dokumenty před vycestováním na zahraniční univerzitu? Nebo snad nepatříš mezi tisíce českých studentů, kteří poznávají svět s Erasmem? Nevadí, přesto může být naše nabídka lákavá i pro tebe. Jen si vzpomeň, že i ty jsi určitě už někdy poslal zásilku do zahraničí? Proto jsme tu my z DHL Express, kteří ti s tím pomůžeme. S DHL Express a ISIC kartou tě nyní vyjde přepravné na polovinu.

Asi přemýšlíš, kde je háček? Nikde. Konečně už přestaň pochybovat a zaskoč na jednu z našich 15 DHL recepcí, kde ti bude poskytnuta 50% sleva z přepravného na základě předložení tvé ISIC karty. Seznam našich poboček najdeš na našich facebookových stránkách v sekci Notes.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější