Jak mít všechno hotovo s úsměvem na tváři? Dozvíš se na nadupané studentské konferenci už tuto sobotu

Jak mít všechno hotovo s úsměvem na tváři? Dozvíš se na nadupané studentské konferenci už tuto sobotu

Chybí ti občas energie? Nestíháš zároveň studovat, přivydělávat si a ještě přitom mít čas pro sebe? Potřebuješ poradit, jak se nestresovat a udržet si zdravý životní styl, i když se toho na tebe valí hodně ze všech stran? 

Už tuto sobotu, tj. 18. 3. se v Kampusu Bohunice Masarykovy univerzity uskuteční první ročník studentské konference osobního rozvoje Rise and Shine - Life balance, která je určena zejména pro všechny studenty a absolventy VŠ. Akce propojuje špičkové lektory, inspirující osobnosti a aktivní mladé lidi, kteří na sobě chtějí pracovat.

Program zahájí přednáška Daniela Gamrota, lektora osobní produktivity a prvního Čecha oceněného titulem Evernote Certified Consultant: “Produktivitu práce považuji za zcela klíčovou pro to, abych se mohl věnovat naplno činnostem, které jsou pro mě v životě na prvním místě,” říká úspěšný podnikatel a šéfredaktor základny osobního růstu Mít vše hotovo, který kromě školení manažerů a ředitelů firem zároveň stíhá aktivně cestovat, trávit čas v přírodě nebo třeba u dobré kávy s přáteli. Na konferenci pro studenty se podělí o svoje osobní know-how, jak využívat myšlenkové mapy a jak efektivně pracovat s digitálními technologiemi.

Foto: Studenta

Celkem vystoupí 6 lektorů a osobností ze světa osobního rozvoje, byznysu a koučinku, mezi nimi i Robert Krause, psycholog a autor několika knih, který působí ve Slovenské akademii věd a vyučuje na Univerzitě Komenského v Bratislavě, nebo Matúš Svinčák, fitness trenér, pohybový kouč a organizátor workshopů bosé chůze a běhu v celém Česku i na Slovensku. Podívej se na kompletní program.

Nově bude uveden blok O2 SmartUp Talk, kde promluví ambasadoři o svých projektech a o možnostech, které SmartUp nabízí.

Kromě nabitých přednášek se můžeš těšit ještě na bohatý doprovodný program:

  • Asociace studentů fyzioterapie - poradí vhodné pohybové návyky a jak správně cvičit
  • Neziskovka Loono - ukáže, jak si správně sahat na prsa a koule v rámci prevence rakoviny
  • Lukáš Javůrek - poradí ti, jak žít zdravě a provede kompletní analýzu těla
  • Pohni s diplomkou - nabízí 15minutové konzultace, jak na bakalářku či diplomovou práci

A na závěr bude prostor i na networking - po skončení přednášek můžeš potkat osobně řečníky, organizátory či další zajímavé lidi.

Na to všechno je vstup jen symbolická stovka, tak se přijď inspirovat i potkat s podobně naladěnými lidmi.

Více informací v události na Facebooku nebo na webu Rise and Shine.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější