Jaký příběh budou vyprávět vaše hodinky?
poweredbyexperts

Jaký příběh budou vyprávět vaše hodinky?

Dřevěné hodinky patří k jednomu z nejmódnějších doplňků současné doby. Líbily by se vám hodinky, které budou podle vašeho přání? Společnost Wooden land nyní přichází s možností designu vlastních a jedinečných dřevěných hodinek přímo na míru jednotlivého zákazníka.

Na konfigurátory, které nám umožňují nadesignovat vlastní výrobek, jsme zvyklí například při koupi automobilu. U kvalitních značek si může zákazník vybrat ze široké škály možností a za pomoci různých komponentů si přizpůsobit vnitřek vozu na míru svým představám. Podobný konfigurátor nyní zavedla společnost Wooden land a pomocí něj si zákazník sestavuje své vlastní dřevěné hodinky.

A jak to funguje? Zákazník si na e-shopu Wooden landu nejprve vybírá z pěti základních typů hodinek. Ty se odlišují svým základním vzhledem a hmotností. Každý z těchto pěti typů si pak zákazník může maximálně přizpůsobit vlastním představám. Tělo i pásek lze sestavit ze sedmi různých druhů dřeva – buku, dubu, olivovníku, švestky, wengé, ořechu a černého dubu.

Složte si své vlastní hodinky - konfigurátor rovněž umožňuje nahrání vlastního obrázku či věnování, které budou vyryty do ciferníku. Nastavit jdou také barvy všech tří ručiček a barva korunky. Při objednávání hodinek na míru je akorát potřeba si změřit obvod zápěstí, aby vám perfektně seděly. Firma k objednávce zákazníkům věnuje také dárek, a to pohledné manžetové knoflíčky, nebo prstýnek. Výsledné hodinky jsou hotové během několika týdnů. Nezní to skvěle?

Foto: Studenta

Dřevěné doplňky od hodinek, přes brýle, obaly na telefon či motýlky, až právě po manžetové knoflíčky jsou v dnešní době opravdu oblíbené a moderní. Některé dřevěné výrobky ale nesedí úplně všem, a tak právě možnost kompletního vlastního designu je pro zájemce o dřevěné hodinky naprosto perfektní a jedinečná.

Důležitá je také péče o dřevo, kterou Wooden land provádějí pouze olivovým olejem. Nesetkáte se tak se dřevem ošetřeným laky, mořidly a dalšími prostředky. Takovou péči doporučuje společnost i svým zákazníkům. Stačí prý jednou měsíčně vmasírovat olivový olej do dřeva.

Vánoce se blíží, tak s jejich objednávkou příliš neváhejte. Už víte, jaký příběh budou vyprávět vaše hodinky?

Text: Oliver Sálus

Foto: Wooden land

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější