Přijď s podnikatelským nápadem a získej na něj 15 000 €

Přijď s podnikatelským nápadem a získej na něj 15 000 €

Chceš podnikat, máš skvělý nápad, ale nedostatek financí na rozjezd? Tak to je soutěž BRILLIANT YOUNG ENTREPRENEURS přímo pro tebe. Projekt s největším potenciálem na úspěch dostane od společnosti Hyundai na jeho realizaci, tréning, mentoring a medializaci finanční podporu 15 000 eur. Neváhej a pošli přihlášku do 29. května.

Zapojit se můžeš sám nebo až v pětičlenném týmu. Podmínkou je být studentem vysoké školy (ať už české nebo zahraniční) a vejít se do věkového rozmezí 18-30 let. No a jak se vlastně přihlásit? Do 29. května se zaregistruj na webu JA Podnikatel a přilož k registraci vyplněný formulář svého podnikatelského konceptu. Nejlepší na tom je, že téma projektu je naprosto libovolné.

Co musí obsahovat tvůj podnikatelský záměr?

FORMÁT: maximálně 5 stran textu a 5 MB, formát PDF

SHRNUTÍ: poskytne základní informace prokazující podnikatelský potenciál, udržitelnost řešení, motivaci a připravenost týmu přeměnit myšlenku na skutečné podnikání

FINANČNÍ ROZPOČET: analyzuje výkaz předpokládaných zisků a ztrát, výkaz toku hotovosti, který by měl poskytnout dostatečné informace o růstovém a investičním potenciálu

PŘÍLOHY: měly by obsahovat veškeré doplňující informace

Už 1. června se dozvíš, jestli ses dostal do finální pětice účastníků národní úrovně soutěže. Na přípravu budeš mít dva týdny. Na národním finále 15. června v Praze tě čekají tři úkoly. Budeš muset odprezentovat svůj nápad pomocí dvouminutového videa a pětiminutové prezentace, a nakonec absolvuješ pohovor s porotou. Promyšlenost svého projektu rozhodně nepodceňuj, hodnotící kritéria jsou poměrně přísná:

Obchodní potenciál a příležitosti pro růst: 40 %

Finanční prognóza: 30 %

Inovace a přínos pro společnost: 30 %

Zadarmo to nebude. Ale odměna je slastná. Více informací o projektu najdeš TADY. Jo, a nezapomeň na hashtag #jaBYE15.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější