Spolujízda v oblacích: Jízdomat nabízí spolulet za TUCku!

Spolujízda v oblacích: Jízdomat nabízí spolulet za TUCku!

Cestování spolujízdou si získává stále více příznivců. Slibuje úsporu finančních nákladů na cestu pro řidiče i spolujezdce. Cesta ti uběhne přijemněji a potkáš spoustu nových lidí. A co takhle přisednout si do letadla a podívat se na svět z výšin?

Jedinečnou možnost proletět se v malém letadle na trase z Nymburka do Mnichova Hradiště máš hned příští týden 3. – 9. září. Přihlas se na „spolulet“ na www.jizdomat.cz/tuc a zaplať TUCkou. Pilotovat bude charismatický herec Filip Tomsa.

Foto: Studenta

Kdo ještě v letadle neletěl nebo chce opět zažít skvělý pocit, kdy se země ztrácí pod nohama, má nyní příležitost zažít vzrušující odpoledne. Místo odletu – Nymburk – se nachází necelých 60 km od Prahy směrem na Poděbrady. Plánovaná trasa je spolulet do Mnichova Hradiště. Z letadla se ti pak naskytne pohled na Mladou Boleslav, překrásnou krajinu Kokořínska a Českého ráje, okolí hradu Bezděz a v dálce zahlédneš také Máchovo jezero.

Pokud budeš mít štěstí právě ty a organizátoři tě vyberou jako pasažéra, spolujízda v letadle tě vyjde na  6 korun. Tolik totiž stojí balíček krekrů TUC 21g, které v letadle dostaneš jako sváču. Značka TUC se rozhodla takto netradičně podpořit cestování spolujízdou.

Foto: Studenta

„Možnost přihlášení na spolulet a samotný termín zájemci naleznou na stránkách Jízdomat.cz. Je třeba si však předem uvědomit, že přesný termín letu velmi závisí na počasí, proto je uvedený den a čas pouze orientační. Z přihlášených zájemců náhodně vybereme jednoho vítěze a s tím se pilot Filip Tomsa ještě dohodne na vhodném termínu,“ upřesnila koncept spoluletu za TUCku Martina Čmielová z Jízdomatu.

Jízdomat.cz je největší český internetový portál na zprostředkování spolujízdy autem. V současné době má již více než 30 000 registrovaných uživatelů. Kromě pravidelných jízd řidiči na portále nabízejí také občasné výlety po Česku i do zahraničí nebo možnost svézt na letní festivaly a další akce. Významnou roli hraje pravidelné dojíždění do práce a za studiem.

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější