Top 5: Nejhorší koleje v ČR.. Bydlení v pekle.

Top 5: Nejhorší koleje v ČR.. Bydlení v pekle.

Všichni se po maturitě kromě nových spolužáků na výšce těšíme hlavně na to, až konečně vylétneme z hnízda, kde nás (už trochu otravně) hlídají starostliví rodiče. Na to, až zahájíme plnohodnotný noční život plný piva, tequilly, neplánovaných striptýzů a nezřízených sexuálních inovací, na které jsme se doteď styděli jen pomyslet.

Jak už jsme předtím mnohokrát zaslechli od starších a zkušenějších, tohle všechno nabízí studentská kolej. A velmi záleží na tom, jak nám toto prostředí přiroste k srdci – takové totiž potom budou vzpomínky na nejbeatničtější dobu našeho života.

Náš dojem z ubytování záleží na spoustě faktorů, nelze proto jednoznačně určit, která kolej je dobrá a která špatná, protože na každého může působit jinak – to všechno ale až po delší době. Toto je pět nejhorších kolejí v ČR, které neobstály na první pohled.

Bubeneč (ČVUT Praha)

Co se týče téhle koleje, není o co stát. Po chodbách by se tu bál chodit i Chuck Norris s Batmanem v zádech, natož pak vystrašený ČVUTák. Kuchyňka i záchody a sprchy jsou v dost katastrofálním stavu, na druhou stranu je to poměrně dobrý důvod k navázání konverzace, a možná proto se tu většina lidí navzájem více či méně zná. Je tu však patrný nedostatek osob něžného pohlaví (kromě lejdy plísně, která je naopak všudypřítomná). Bubeneč je ale výhodně umístěná - blízko metra i školy, takže kdo nakonec neprahne po hvězdičkovém ubytování, určitě bude nadmíru spokojen.

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější