Začni svůj příběh v KPMG výhrou v daňové soutěži
poweredbyexperts

Začni svůj příběh v KPMG výhrou v daňové soutěži

Staň se jedním ze studentů, kteří uspějí v daňové soutěži, a získej pracovní nabídku v KPMG Česká republika. Nech se inspirovat příběhy loňských finalistů a zapoj se do nového ročníku daňového soutěže.  

Chceš si otestovat své daňové znalosti? Vyzkoušej si krátký kvíz a komplexní příklady zaměřené na zdanění fyzických i právnických osob. Společnost KPMG Česká republika již počtvrté za sebou připravila pro studenty čtvrtých a pátých ročníků českých vysokých škol atraktivní daňovou soutěž. V loňském roce se do ní zapojilo více než 700 studentů. Jedenáct z nich později nastoupilo do KPMG Česká republika na stáž či dlouhodobý pracovní poměr.

Foto: Studenta

A jak popisují své zážitky ze soutěže a programu Stínování manažerů v Daňovém poradenství finalistky Eva Hlavinková a Kristýna Haldová?

„Řešit otázky v kvízu, které se týkaly daňové problematiky, mě velmi bavilo. Účast v soutěži pro mě byla zároveň skvělou příležitostí, jak získat cenné zkušenosti na stáži v prestižní společnosti a přiblížit se vysněnému zaměstnání. Během stínování v Daňovém poradenství jsem prošla jednotlivými specializovanými týmy a seznámila se s jejich činností. Zároveň jsem si mohla vybrat oblast daní, která mě zajímá, a strávit v daném týmu více času. Musím říci, že mě mile překvapil přátelský a vstřícný přístup všech, se kterými jsem se během stínování setkala. Všem studentům zapáleným do daňové problematiky bych účast v daňové soutěži doporučila. Nebojte, protože nemáte co ztratit.  Naopak můžete hodně získat,“ povzbuzuje Eva Hlavinková, Assistant, Daňové poradenství

„V daňové soutěži KPMG jsem si vyzkoušela zajímavé příklady z praxe a pokročilejší části soutěže mi posloužily jako výborný vhled do výběrového řízení této prestižní společnosti. A co bych studentům před účastí v soutěži poradila? U příkladů a případových studií si důkladně pročtěte daňové zákony a pátrejte po všemožných chytácích. U logických testů v klidu přemýšlejte nad zadáním, podobné příklady si můžete nanečisto vyzkoušet v mobilní aplikaci Test2Job. Před anglickým testem neuškodí malé opakování gramatiky i slovíček,“ doporučuje Kristýna Haldová, Assistant, Daňové poradenství.

Daňová soutěž společnosti KPMG Česká republika začala 8. října 2014 na stránkách www.danovasoutez.cz. Kvíz a daňové příklady můžeš vyplnit do 23. listopadu 2014.

Foto: Studenta

A co můžeš vyhrát?

IPhone 5, iPad mini a šest míst v rámci programu Stínování manažerů v oddělení Daňového poradenství.

Buď o krok blíž stáži v KPMG. Soutěž na www.danovasoutez.cz.

Termíny daňové soutěže

  • 8. října–23. listopadu 2014: Kvíz a řešení početních příkladů
  • 1.–14. prosince 2014: On-line výkonové testy včetně angličtiny v KPMG Česká republika
  • únor 2015: Nástup do programu Stínování manažerů v Daňovém poradenství

Podrobná pravidla soutěže najdeš zde.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější