reklama
 
Fenomén - Veronika Pourová

Fenomén: #2 Strava, jídelníček, diety. S Veronikou Pourovou, nutriční terapeutkou

Vyvážená strava zní jako docela jednoduchá rovnice. Dostatek bílkovin, trochu sacharidů a hlavně dost zeleniny a ovoce. Jenže co když na přípravu takových jídel nemáme čas ani peníze? Na Instagramu se pak objevují vyšperkované účty, které sdílí dokonale upravená zdravá jídla hned vedle perfektně vypracovaných těl. To nás nutí se nad tím, co jíme, opravdu zamyslet. Co ale když o jídle přemýšlíme až příliš a přeroste to doslova v obsesi? V dalším díle Fenoménu tohle všechno osvětlí nutriční terapeutka Veronika Pourová.
reklama

"Spousta lidí je frustrovaná z toho, že na Instagramu všichni prezentují ty ultra zdravé jídelníčky a krásně naservírovaná jídla s velkou porcí zeleniny. A člověk si pak neumí představit, jak to všechno dělají tihle 'nereální lidé', když třeba nestíhají nebo mají chuť na sladké," říká nutriční terapeutka Veronika Pourová z výživové poradny Ne hladu.

Jídlo najednou není tak jednoduchou záležitostí, jak se zdá. A člověk se pak ztrácí i ve světě všemožných diet, které například omezují různé typy potravin.

Jak by měl vypadat správný jídelníček a jak náročné je ho vytvořit pro mladého člověka? To se dozvíš v pořadu Fenomén s Veronikou Pourovou.

Fenomén

Žít dnešní život znamená mít v hlavě spoustu otázek - jak zdravě jíst, proč být víc eko nebo kterak si vymakat perfektní kariéru. Udičky nám denně nahazuje kdejaký influencer, večer problémy vytahují kamarádi u piva. Jenže, přiznejme si, v té hromadě informací můžeme být často trochu ztracení.

Společenská témata současnosti spolu s odborníky otevírá Honza Dlouhý. Ať v tom máte jasno.

reklama

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější