Ondráček dizertačka upr

#satira: Mlátička Ondráček zřejmě opsal dizertaci a Karlovka dělá PR dluhům

To, že komunista “znárodní” pro vlastní potřeby a potřeby lidu část něčí kvalifikační práce, asi nikoho nepřekvapí. Ale že Karlova Univerzita naváže spolupráci s firmou Home Credit překvapilo nejspíš úplně všechny...

Kdo někdy neopisoval, že jo?

Mezi českými komunisty obchází strašák. Strašák, že budou mít nedostatek voličů, kteří buďto přecházejí k jiným politickým subjektům, anebo "vymírají". Reputaci si ale Rudí rozhodně nespraví ani tím, že jejich nechvalně proslulá mlátička Ondráček zřejmě opsala podstatnou část své dizertační práce na téma Násilí jako sociálně patologický jev v rodině (upřímně bych třeba čekal práci s názvem Násilí jako sociálně pozitivní jev v rámci Palachova týdne v roce 1989).

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Se zjištěním opsaných pasáží přišel server iDnes.cz. Nalijme si ale sklenici pořádného červeného vína - Ondráčkovi nic, ale vůbec nic, nehrozí. Na rezignaci poslaneckého mandátu nemá koule a komunistická čest rezignaci asi vlastně vůbec nedovoluje. Titul mu navíc už lege artis nikdo nesebere. Zákon totiž praví, že titul lze odebrat "nejpozději do 3 let ode dne vykonání nebo zdánlivého vykonání státní zkoušky nebo její poslední součásti nebo obhajoby disertační práce, jde-li o případ uvedený v odstavci 2 písm. b)". Odstavec 2 písm. B) pak říká, že rektor může zahájit řízení o odebrání titulu v důsledku úmyslného neoprávněného užití díla jiné osoby.

Foto: Facebook.com

Jenže "doktor" Ondráček svou práci obhájil už v roce 2011, takže zákon je na něj tak nějak krátký. Neměli bychom vlastně tituly těchto zdatných opisovačů psát v úvozovkách pořád? Ing. "Mgr." Taťána Malá, třeba. 

Karlovka dělá PR nejbohatšímu Čechovi

Je smutné, když vidíte nejstarší univerzitu v ČR lovit sponzory na trhu s tzv. nebankovními půjčkami. Ani vlastně nevím, co k tomu dodat. Vážně jsme došli tak daleko, že za pár mega by Univerzita Karlova i exekuce přeskočila?

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější