KVIFF ilustrační Prohlédni si galerii

#galerie: Nejprofláklejší místa ve Varech. Dokázali jste se jim vyhnout?

Naše touha po stylových záběrech občas dává originalitě na frak. Když to totiž vypadá hezky, dost možná nejste první, kdo chtěl tímto snímkem obstarat pár lajků. Kterým místům byste se měli na karlovarském filmovém festivalu vyhnout?

Minulý rok jsme psali o tom, jak instagramový účet insta_repeat upozorňuje na takový nešvar, co se nám tu rozšířil. Všechny fotky vypadají úplně stejně! Postupem let se totiž vytvořila jakási specifická instagramová estetika, která jasně určuje, jaké snímky jsou trendy a jaké spíše průšvih. V podobném duchu můžeme navázat i s několika ukázkami z letošního karlovarského festivalu.

Pokud jste totiž jeho pravidelnými návštěvníky nebo horlivě sledujeme sociální sítě v prvním červencovém týdnu, jistě chápete, co máme na mysli. Během festivalu existuje několik míst, která přímo vybízejí k tomu, aby si kolemjdoucí návštěvníci pořídili snímek. Protože jak jinak dokázat, že jste tam skutečně byli, že?

Podívejte se do úvodní galerie na výběr míst, jimž se během festivalu raději vyhněte, pokud chcete být skutečně originální. Nebo můžete naopak načerpat inspiraci k jednoduchým důkazům, že se bez vás festival skutečně obejít nemusí!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější